כתף טלה ממולאת

קיצוב של נתחים קטנים הוא חלק חשוב במיומנות המקצועית של כל טבח. היא מאפשרת לנו להציג בצורה מרשימה נתחים מוכרים, להגיש מנות להגשה מרכזית ולהפוך חומרי גלם זולים יחסית למנות שמשאירות רושם עז על הסועדים.


זו היתה המחשבה מאחורי סדרת הסרטונים הזו במסגרת האקדמיה הדיגיטלית של דנון, להנגיש לכם טכניקות קיצוב שימושיות במטבח. בחרנו להתחיל את הסדרה עם שיטה פחות נפוצה שנקראת בצרפתית Epaule d'Agneau en Melon – כתף טלה ״כמו מלון״ / Christian Guillut