רליג׳יוז – ג׳פרי קנייה
הרליז'ייז (הנזירה), שהמצאתה מיוחסת לבית קפה פריזאי מאמצע המאה ה-19, מוכרת בעיקר כמבנה של שתי פחזניות בגדלים שונים, המונחות זו על זו. נהוג לזלף סביב נקודת החיבור ביניהן קרם חמאה, שמעניק לעוגה את מראה תלבושת הנזירה – ומכאן שמה. הרליז'ייז א-ל'אנסיין לעומת זאת, היא סיפור אחר לגמרי.
במקור מכינים את הרליז׳ייז א-ל׳אנסיין מאקלרים המחוברים ביניהם באמצעות קרמל, כמו בקרוק און-בוש קלאסי. באופן מסורתי הניחו בין קומות האקלרים שכבה של נוגטין (שקדים בקרמל), ואת החלל הפנימי של המבנה מילאו בקרם חמאה.
בקונדיטוריית סטוהרר שבפריז מתמחים בהכנת רליז׳ייז א-ל׳אנסיין, אבל רק בשנים האחרונות המנה האייקונית הזו זוכה למתיחת פנים, בזכות הקונדיטור הראשי – ג׳פרי קנייה. קנייה החליף את הנוגטין בבצק פריך; ויתר על קרם החמאה העשיר שמילא בעבר את החלל הפנימי; ועדכן את הקרמים והפרזנטציה. כיום מציעים בסטוהרר את הרליז׳ייז רק באירועים מיוחדים ובהזמנה מראש, וקיימות גם גרסאות ל-2 עד 12 סועדים.