אתגר חפיסת השוקולד

כחלק משמירה על כושר הבישול בימי קורונה . הזמנו את תלמידי מגמת הקונדיטוריה להשתתף באתגר המזמין אותם להכין חפיסת שוקולד יצירתית . בסרטון המצורף מדגים ליאור שטייגמן מנהל מגמת הקונדיטוריה , הכנת בר שוקולד ממולא בכלי פלסטיק חד פעמי . סוד הקסם של הקונדיטוריה הוא תמיד חיבור של ידע טכני ודיוק עם יצירתיות וביטוי איש , כפי שאפשר לראות באתגר חפיסת השוקולד של מגמת הקונדיטוריה בדנון.

רוצים ללמוד כיצד לטמפרר שוקולד בקלות, הכנו לכם סרטון במיוחד בשביל זה – טמפרור שוקולד בהזרעה. לינק בכפתור המצורף.